Bayi sing bisa dibuyarake bisa ngresiki kluwarga Ora wangi

Katrangan singkat:

Formula alami, ora ditambah rempah-rempah, luwih sehat kanggo bayi. Kain spunlace tanpa tenunan, alus lan ramah kulit, ngrawat kulit bayi. Tisu tangan lan tutuk bayi aman lan grapyak, nggawe bayi luwih sehat lan higienis.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: Bayi ngusap cangkem tangan
Nomer Model: QMSJ-307
Bahan: Kain tenunan spunlace lembut berkualitas tinggi
A: Vitamin C, Vitamin E, Xylitol, banyu murni RO, pelembab tanduran alami, lsp.
Ukuran: 8,75 "* 5,75"
Bobot (Gram / Meter persegi): 45gsm
Bagéyan saben tas: 72 pcs
Gunakake Khusus: Reresik; Lanolin sing njaga kelembapan ing kulit; Banyu sing Di resiki sing njaga kelembapan ing kulit.
MOQ: 5000 kaleng
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 24 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Kanggo kebersihan bayi sing luwih apik

Tisu tangan bayi iki cocog kanggo ngusap cangkeme lan tangan bayi. Larutan tisu bayi banyu ngemot vitamin C, vitamin E, xylitol lan bahan liyane, sing bisa nglembabake kulit nalika ngresiki kulit lan nggawe nutrisi kulit luwih imbang. Iki apik banget lan aman kanggo bayi, tanpa gawe piala. Tisu basah sing paling apik kanggo bayi.

Kain non-tenunan spunlace berkualitas tinggi alus banget lan ngresiki kulit alus bayi kanthi alus. Lap iki minangka usap bayi sing bebas wangi, lan tisu bebas wangi kasebut ora gampang nesu kanggo kulit bayi sing lembut.

Water Baby Wipes

water based baby wipes

* Tim kita

Minangka pabrikan tisu basah, PRODUK HARI sing luwih apik C., LTD seneng banget nyedhiyakake sampeyan layanan khusus, OEM uga ODM kasedhiya. Minangka review lan panggunaan pengalaman tisu bayi, sampeyan bisa uga kudu luwih akeh ngusap tisu ngresiki bayi. Aku pengin ngandhani yen kita bakal dadi mitra ideal. Kita duwe tim riset produksi profesional, tim sales, lan uga duwe tim desain profesional.

Mungkin sampeyan duwe ide babagan kekandelan lan ukuran tisu bayi, jumlah tisu saben bungkus, lan formula solusi. Tulung kandhani lan ayo mbantu sampeyan nggawe produk anyar. Kita bisa ngrungokake saran kanthi kerja sama karo sampeyan lan menehi pendapat sing komprehensif lan profesional.

Kita yakin manawa kanthi usaha bareng, kita mesthi bakal nggawe produk sing apik banget lan migunani. Muga-muga apa sing kita lakoni ora mung kanggo ngasilake produk bayi, nanging bisa ngasilake gaya urip sing luwih sehat, higienis lan trep kanggo manungsa. Muga-muga bisa mbantu ningkatake kualitas urip kabeh manungsa. Kita ora mung nggawe produk, nanging nggawe sing luwih migunani tinimbang produk kasebut.

3143b40ff7ee567e8e9d215716fc8e9

* Cathetan

Aja nganti tekan bayi supaya ora ngulu.

Simpen alon-alon ing panggonan sing garing kanthi volume

Produk iki ora larut ing banyu, wenehake ing tong sampah ing wektu sing tepat

Cathetan khusus: Yen sampeyan alergi, coba nolak panggunaan langsung lan golek dhokter.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan