Babagan Kita

Produk Daily Better Co., Ltd.

Didhisiki ing 2015. Kita minangka perusahaan sing melu produksi produk OEM lan ODM kanggo produk saben dina.

Produsen profesional tisu basah.

Kita fokus ing riset lan pangembangan, produksi lan penjualan tisu teles saka macem-macem kategori. Kategori tisu basah kita kalebu tisu alkohol, tisu disinfeksi, tisu pembersih, tisu penghapus makeup, tisu bayi, tisu mobil, tisu hewan peliharaan, tisu dapur, tisu kering, tisu wajah, lsp. Sanalika, kita uga duwe seri produk kayata sanitizer tangan lan topeng. Kita nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan. Kita fokus ing telung baris bisnis sing beda-beda kanggo para konsumen kaya perusahaan kimia liyane. Motto perusahaan kita yaiku "Keamanan, R&D lan Layanan".

about2

about2

Kualifikasi lengkap

Kita duwe lisensi impor lan ekspor. Hak ngekspor produk dijamin. Produk kami kedhaftar karo EPA, FDA, MSDS, EN, CE lan sertifikasi liyane. Yen sampeyan duwe syarat sertifikasi liyane, kita gelem negosiasi karo sampeyan kanggo ngrampungake;

Produk kami diekspor ing saindenging jagad. Kita setya nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanggo saben merek.

Tim

Better Daily Products Co., Ltd. duwe tim profesional sing anget lan ramah ing produksi, penjualan, transportasi internasional lan manajemen umum, sing loro duwe pengalaman kerja profesional luwih saka 10 taun. Kita wis nampa akeh pujian saka para pelanggan amarga layanan sing cepet lan akeh amarga produk lan tim pemasaran aktif sing berkualitas.

Luwih apik nyedhiyakake level layanan sing apik banget lan didhukung karo nilai kepercayaan, integritas lan semangat kanggo kualitas. Iki sebabe akeh pelanggan sing wis setya wiwit pirang-pirang taun. Kita wis mesthi nindakake tugas sing apik.

about2