Ngilangke alkohol

  • Factory high quality 80 counts multipurpose Surface cleaning antibacterial wipes

    Pabrik kualitas tinggi 80 ngetung tisu antibakteri ngresiki lumahing serbaguna

    Dhukungan kemasan khusus, spesifikasi khusus, formula khusus, tisu desinfeksi alkohol. Grosir kanthi rega murah. Kain non-tenunan bermutu.

  • Customizable brand 160 wipes per canister 75% alcohol wipes

    Merek sing bisa disesuaikan 160 tisu saben botol 75% tisu alkohol

    Dirumusake ora ana bahan kimia sing atos, nanging angel kanggo kuman! Supaya aman kanthi ngilangke kuman lan bakteri sing bisa nyebabake penyakit saka tangan sajrone lan sawise ana ing toko, restoran, kantor, kelas, gym, pawon, asrama, sajrone lelungan, lan liya-liyane.

  • Factory OEM large capacity 750 counts multipurpose cleaning antibacterial wipes

    Pabrik OEM kapasitas gedhe 750 ngetung tisu antibakteri ngresiki serbaguna

    Tisu pembersih alkohol iki ngemot alkohol 75%, sing bisa disterilake kanthi efektif, antibakteri, nyuda bakteri kulit, lan nggawe tangan krasa higienis, resik lan bebas ambu ora enak. Iki minangka tisu disinfeksi profesional banget.

  • Factory OEM 80 wipes bag multipurpose cleaning 75% alcohol wipes

    Pabrik OEM 80 tisu tas ngresiki serbaguna 75% tisu alkohol

     

  • Effectively decreases bacteria 75% Alcohol disinfecting & antibacterial sanitizing wipes

    Nyuda kanthi efektif bakteri 75% Ngombe disinfektan alkohol & tisu pembersih antibakteri

    Tisu pembersih alkohol iki ngemot alkohol 75%, sing bisa disterilake kanthi efektif, antibakteri, nyuda bakteri kulit, lan nggawe tangan krasa higienis, resik lan bebas ambu ora enak. Iki minangka tisu disinfeksi profesional banget.