Ramah lingkungan aman hypoallergenic 200 kalebu tisu basah ingon-ingon kanggo segawon lan kucing

Katrangan singkat:

Kabuktian klinis aman kanggo anak kirik, hyoallergenic, ora garing lan ora ngganggu; tisu iki cukup alus kanggo kulit sing sensitif. Tisu hewan peliharaan digawe nganggo kain sing kuat sing ora bakal uwal saka sampeyan, sanajan sampeyan ngresiki segawon lan kucing.


Detail Produk

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: 200 jumlah tisu udan pet
Nomer Model: QMSJ-324
Bahan: Kain spunlace berkualitas tinggi
Bahan aktif: Aqua, Glycerol, Methylisothiozelinone, lodopropynyl Butylcarbamate, Glycerol, disodium EDTA, AloeBarbadensisleafJuice, Tantara-20, Allontion, RetinylPalmitate, Minyak jagung, Lanolin, LsopropyIMYRISTATE, sheo butter
Ukuran: 5 "x 7" inci (12cm x 17.7cm)
Bobot (Gram / Meter persegi): 45gsm
Cacah saben kothak: 200 cacah
Gondho: Shea Butter
MOQ: 5000 kothak
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 12 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa (Dhukungan kemasan khusus)
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Katrangan produk

Tisu basah sing aman kanggo asu iku alami. Apik banget kanggo kewan lan ora bakal nglarani tangan sampeyan nalika nggunakake. Bisa ngilangi tisu udan sing umum kanggo kewan ingon. Ngilangke iki minangka sing kudu dikatutake kanggo saben kulawarga sing seneng ingon-ingon lan njaga ingon-ingon. Kewan sampeyan bakal dadi luwih ayu lan apik banget miturut ati-ati.

anti allergy cat wipes

* Tisu hewan peliharaan hypoallergenic

Ngusap alon-alon jas lan paws pet sampeyan minangka sing dibutuhake kanggo seger lan resik.

* Direcions

1. Bukak tutup lan gulung pisanan usap saka tengah gulung.
2. Tarik munggah ngilangke bolongan cilik ing tengah tutup. Nalika sampeyan narik bolongan, ngilangke sabanjure bakal teka lan siyap digunakake.
3. Menehi tug cepet kanggo misahake siji tisu saka sabanjure. Antarane panggunaan, tutup snop ditutup kanthi aman supaya tisu tetep lembab.
4. Simpen ing suhu sadurunge 50 lan 90F. Panyimpenan ing temperatur ekstrem bisa uga matesi kinerja produk.

organic pet wipes

* Gunakake ::

√ MUKA √ KUNING √ KULIT

√ PAWS √ GIGI √ COAT

* PARNGET

Aja kontak karo mripat. Aja nganti tekan bocah. Ora kanggo panggunaan manungsa. Aja ngidinake kewan ingon. Aja nggunakake kulit sing rusak utawa radhang. ORA NGOMONG.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan