Tisu antibakteri

  • Small and portable daily use disinfection and antibacterial wipes

    Saben dina cilik lan portabel nggunakake disinfeksi lan tisu antibakteri

     Tisu disinfeksi sacara efektif bisa mateni bakteri 99,9%. Ragi teh ijo alami nduwe pengaruh khusus kanggo wektu tundha tuwa. Ora nglarani tangan utawa kulit. Paket cilik, gampang digawa.

  • Gentle cleaning down jacket wet wipes with high quality spunlace non-woven fabric

    Reresik kanthi lembut, usap tisu basah nganggo kain tanpa tenunan spunlace

    Tisu reresik jaket mudhun, ora perlu ngumbah, ngusap macem-macem reregetan, lan penjaga tangan ora ngrusak sandhangan, gampang digawa, bisa ngindhari rasa isin maneh lan ing endi wae! Ora ngrusak bahan, ora ninggali tandha banyu, lan gampang digunakake ing paket mini.

  • Factory wholesale lemon taste disinfection personal care antibacterial wet wipes

    Pabrik grosir rasa lemon disinfeksi perawatan pribadi wipes udan antibakteri

    Tisu antibakteri kanthi efektif bisa mateni bakteri 99,9% lan nglindhungi keamanan lan kesehatan urip. Reresik tangan kanthi cepet lan gampang. Bebas saka bahan kimia sing atos.

  • Kills 99% of harmful germs antibacterial wipes

    Mateni 99% tisu bakterial kuman sing mbebayani

    Tisu antibakteri Segera Instan Seger minangka cara paling gampang lan gampang kanggo ngresiki. Tekstur sing angel kanggo ngusap ngresiki lan mateni 99% kuman. Reresik tangan kanthi cepet lan gampang. Bebas saka bahan kimia sing atos.