Ngusap bayi

  • Customizable biodegradable baby wipes Household No fragrance

    Bayi sing bisa dibuyarake bisa ngresiki kluwarga Ora wangi

    Formula alami, ora ditambah rempah-rempah, luwih sehat kanggo bayi. Kain spunlace tanpa tenunan, alus lan ramah kulit, ngrawat kulit bayi. Tisu tangan lan tutuk bayi aman lan grapyak, nggawe bayi luwih sehat lan higienis.

  • 72 wipes Household Fragrance Clean Baby Wipes

    72 usap tisu bayi sing wangi ing omah

    Dirumusake lan dites kanthi alami.
    Komponen alamiah nglindhungi
    Kulit bayi sing alus lan resik.
    Bebas alkohol: njaga kelembapan alami ing kulit bayi.
    Cocog: Kanggo reresik bayi saben dina.
    Gunakake: Ing saben ganti popok, jedhing lan kahanan sing ora kaduga.