Ngusap rambut

  • 30 wipes efficient oil control wipes for hair and scalp

    30 usap tisu kontrol minyak sing efisien kanggo rambut lan kulit kepala

    Tisu Pembersih Rambut lan Kulit Kepala minangka tisu sing bisa diobati sing ora digunakake kanggo njaga kulit sirah saka lebu lan lenga berlebihan nalika nyedhiyakake vitamin penting kanggo rambut sehat. Tisu iki ngemot bahan antijamur lan antibakteri lan menehi rasa lega ing kulit sirah sing gatel sing garing. Cocog kanggo digunakake ing kulit kepala lan rambut nalika nganggo gaya protèktif kayata kepang lan jahitan utawa supaya ora ngumbah kanthi berlebihan.