Tisu penghapus riasan

  • Wet wipes contain vitamin E and C Supplement facial nutrition effective cosmetic removal

    Tisu basah ngemot vitamin E lan C Suplemen nutrisi rai kanggo ngilangi kosmetik sing efektif

    Tisu penghapus riasan alami, hidrasi lembut, uga bisa digunakake kanggo kulit sensitif. Tisu penghapus dandanan iki bisa gampang mbusak kabeh dandanan lan ngresiki kabeh rai.

  • Pure beauty gentle skin bamboo makeup remove cleaning facial wipes

    Dandanan pring kulit alus sing alus kaendahan murni ngresiki tisu wajah

    CHARCOAL
    SENI-SENI INFUSI KARO ING ISI POWDER ALAM BAMBOO ALAM sing Ngresiki lan NENTIKI KULIT KANG KANGGO NANGKURI IMPURISI lan POLULUTAN. NINGGALKAN KULIT KANGGO DILESI LAN RASA DIPASAKA.

  • Cleaning and moisturize activated spascriptions charcoal makeup wipes

    Ngresiki lan nglembabake spascription sing wis diilangke kanggo dandanan areng

    Tisu penghapus dandanan iki ditambah karo karbon aktif alami, sing bisa ngresiki lan exfoliate, lan duwe efek antibakteri lan anti-inflamasi. Kulit ora bakal garing banget amarga ngilangi bakteri rai, bledug lan bahan kimia. Kajaba iku lidah buaya nggawe efek pelembab tisu basah dadi luwih efektif lan ngrawat folikel kulit lan rambut.

  • Moisturizing dry sensitive skin skin-friendly makeup remover wipes

    Pelembab tisu penghapus dandanan kulit sing ramah kulit sing lembab

    Tisu rai menehi nutrisi kulit nalika ngilangi dandanan rai lan mripat. Handuk pembersih sing lembut iki diinfusi ekstrak acai kanggo ngresiki lan menehi nutrisi kulit, dadi krasa alus lan katon sumringah.