Pabrik Grosir 100 kothak ngresiki tisu bakteri ingon-ingon kanggo segawon lan kucing

Katrangan singkat:

Jaga pet tetep resik lan mambu seger saben dinane.
Formula entheng kanggo kulit pet sing alus.
Nentremake kulit sing garing & gatel.
Aman ngilangi ambu ora enak lan pet.
Mbantu ngilangi rambut.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: Reresik Sanitasi Hewan Peliharaan
Nomer Model: QMSJ-323
Bahan: Kain spunlace berkualitas tinggi
Bahan aktif: Banyu murni, Cetylpyridinium Chloride, Gliserin, Polysorbate 20, G2TAM, 2-Methyl-4-isothiazolin-3-1, Ekstrak Aloe, Vitamin E, Chamomile
Ukuran: 7 '* 8'
Bobot (Gram / Meter persegi): 45gsm
Cacah saben kothak: 100 cacah
MOQ: 1000 kothak
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 12 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa (Dhukungan kemasan khusus)
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Katrangan produk

Tisu paw asu antibakteri iki ora mung bisa ngilangke cakar kewan, nanging uga bisa digunakake kanggo rai kewan, kuping, kulit, jas, untu, lan liya-liyane. Bisa digunakake ing kabeh awak ingon-ingon, kabeh tatanan asu alami. Isine ekstrak lidah buaya supaya ambune pet dadi seger. Lan iki minangka asu sing ora wangi ngilangke tisu ingon-ingon.

Tisu bakteri bisa digunakake kanggo kucing lan segawon. Nalika mlaku-mlaku ing segara dalan karo asu sampeyan, pione diwarnani rereget lan bakteri. Ing wektu iki, ngusap asu iki bisa mbantu sampeyan ngresiki segawon kanthi cepet, saengga dheweke ora bakal noda jubin lan sofa sampeyan nalika mulih. Yen kucing ngrampungake dina ora lelungan, sampeyan uga bisa ngresiki.

dog sanitary wipes

Nalika ngilangke udan iki metu, para konsumen disenengi. Kita wis nampa umpan balik positif saka akeh kulawarga. Dheweke wis nglaporake manawa dheweke tresna karo produk iki lan ujar manawa dheweke ora bisa ngatasi tisu hewan peliharaan iki ing urip.

Tisu asu biodegradable cocok banget kanggo panggunaan kulawarga. Kothak kemasan trep kanggo diselehake lan ora gampang dikethok. Kain sapu udan ukurane (7 * 8 inci), sing bisa ngilangke rereget ing area sing amba lan gampang digunakake. Sanalika, kita uga ndhukung layanan sing disesuaikan. Yen sampeyan pengin nggunakake merek dhewe, sampeyan duwe saran sing luwih apik babagan ukuran lan kain tisu, mangga hubungi kami.

best ear cleaning wipes for dogs

* Kepuasan & Jaminan Kualitas 100%

Kepuasan sampeyan dadi prioritas utama. Yen sampeyan duwe pitakon, wenehana dihubungi, bakal mbantu ngatasi sajrone 24 jam.

* PARNGET

KEECP SAKA ANJING ANAK


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan