Produk

  • Natural protective plant extract to reduce swelling and itching, mosquito repellent wipes

    Ekstrak tanduran pelindung alami kanggo nyuda pembengkakan lan gatel, usap obat nyamuk

     

  • Factory high quality 80 counts multipurpose Surface cleaning antibacterial wipes

    Pabrik kualitas tinggi 80 ngetung tisu antibakteri ngresiki lumahing serbaguna

    Dhukungan kemasan khusus, spesifikasi khusus, formula khusus, tisu desinfeksi alkohol. Grosir kanthi rega murah. Kain non-tenunan bermutu.

  • Factory wholesale boxed 100 counts cleaning pet bacterial wipes for dogs and cats

    Pabrik Grosir 100 kothak ngresiki tisu bakteri ingon-ingon kanggo segawon lan kucing

    Jaga pet tetep resik lan mambu seger saben dinane.
    Formula entheng kanggo kulit pet sing alus.
    Nentremake kulit sing garing & gatel.
    Aman ngilangi ambu ora enak lan pet.
    Mbantu ngilangi rambut.

  • Natural hypoallergenic safe friendly 200 counts pet wet wipes for dogs and cats

    Ramah lingkungan aman hypoallergenic 200 kalebu tisu basah ingon-ingon kanggo segawon lan kucing

    Klinis kabukten aman kanggo anak kirik, hyoallergenic, ora garing lan ora nesu; tisu iki cukup alus kanggo kulit sing sensitif. Tisu hewan peliharaan digawe nganggo kain sing kuat sing ora bakal uwal saka sampeyan, sanajan sampeyan ngresiki segawon lan kucing.

  • Customizable biodegradable baby wipes Household No fragrance

    Bayi sing bisa dibuyarake bisa ngresiki kluwarga Ora wangi

    Formula alami, ora ditambah rempah-rempah, luwih sehat kanggo bayi. Kain spunlace tanpa tenunan, alus lan ramah kulit, ngrawat kulit bayi. Tisu tangan lan tutuk bayi aman lan grapyak, nggawe bayi luwih sehat lan higienis.

  • Wet wipes contain vitamin E and C Supplement facial nutrition effective cosmetic removal

    Tisu basah ngemot vitamin E lan C Suplemen nutrisi rai kanggo ngilangi kosmetik sing efektif

    Tisu penghapus dandanan alami, hidrasi lembut, uga bisa digunakake kanggo kulit sensitif. Tisu penghapus dandanan iki bisa gampang mbusak kabeh dandanan lan ngresiki kabeh rai.

  • Factory OEM Wash Car Dashboard Interior Care Auto Barrel Clean Wet Wipes For Car

    Pabrik OEM Cuci Mobil Dashboard Perawatan Interior Otomatis Barel Ngusap Basah Bersih Kanggo Mobil

    Antibakteri sing Nguripake Vinyl Interior, Karet & Plastik.

    Interioré Mobil lan Sopir nglindhungi tisu semut mbantu mulihake warna alami lan cemlorot mobil sampeyan. Dheweke nglindhungi interior mobil sampeyan supaya ora uwal, retak lan perubahan warna amarga sinar UV, ozon, oksidasi, lan eksposur suhu ekstrem.

  • 75% Advanced Customizable Alcohol Antibacterial Hand Sanitizer Gel

    75% Gel Sanitizer Tangan Anti-Bakteri Alkohol sing Bisa Disesuaikan

    Saniterer tangan canggih sing dites kanthi dermatologis. Lemon zest, jeruk bali, Aloe, seger seger, rasa klapa. Sterilisasi sing efektif banget. Gel. Ora ngumbah. Pangatusan kanthi cepet.

  • Customizable brand 160 wipes per canister 75% alcohol wipes

    Merek sing bisa disesuaikan 160 tisu saben botol 75% tisu alkohol

    Dirumusake ora ana bahan kimia sing atos, nanging angel kanggo kuman! Supaya aman kanthi ngilangke kuman lan bakteri sing bisa nyebabake penyakit saka tangan sajrone lan sawise ana ing toko, restoran, kantor, kelas, gym, pawon, asrama, sajrone lelungan, lan liya-liyane.

  • Small and portable daily use disinfection and antibacterial wipes

    Saben dina cilik lan portabel nggunakake disinfeksi lan tisu antibakteri

     Tisu disinfeksi sacara efektif bisa mateni bakteri 99,9%. Ragi teh ijo alami nduwe pengaruh khusus kanggo wektu tundha tuwa. Ora nglarani tangan utawa kulit. Paket cilik, gampang digawa.

  • Gentle cleaning down jacket wet wipes with high quality spunlace non-woven fabric

    Reresik kanthi lembut, usap tisu basah nganggo kain tanpa tenunan spunlace

    Tisu reresik jaket mudhun, ora perlu ngumbah, ngusap macem-macem reregetan, lan penjaga tangan ora ngrusak sandhangan, gampang digawa, bisa ngindhari rasa isin maneh lan ing endi wae! Ora ngrusak bahan, ora ninggali tandha banyu, lan gampang digunakake ing paket mini.

  • Factory wholesale lemon taste disinfection personal care antibacterial wet wipes

    Pabrik grosir rasa lemon disinfeksi perawatan pribadi wipes udan antibakteri

    Tisu antibakteri kanthi efektif bisa mateni bakteri 99,9% lan nglindhungi keamanan lan kesehatan urip. Reresik tangan kanthi cepet lan gampang. Bebas saka bahan kimia sing atos.