Tisu basah ngemot vitamin E lan C Suplemen nutrisi rai kanggo ngilangi kosmetik sing efektif

Katrangan singkat:

Tisu penghapus riasan alami, hidrasi lembut, uga bisa digunakake kanggo kulit sensitif. Tisu penghapus dandanan iki bisa gampang mbusak kabeh dandanan lan ngresiki kabeh rai.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: Ngilangi reresik lan remover makeup nganggo vitamin e, vitamin c
Nomer Model: QMSJ-310
Bahan: Kain spunlace berkualitas tinggi
A: Aqua, Glycerin, Tocopheryl (Vitamin E), ChamomillaRecutita (matricaria) Ekstrak Kembang, Alkohol Cetearyl, Cetearyl isononanoate, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Butylene Gylcol, Disodium EDTA, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Sodlyiumlylylyly, 2 Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Vitamin C
Ukuran: 14 * 18cm
Bobot (Gram / Meter persegi): 45gsm
Potongan saben set: 30 tisu saben bungkus 60 total tisu
Gunakake Khusus: Resik, copot dandanan, usap rai.
MOQ: 5000 set
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 24 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Katrangan produk

Tisu penghapus riasan iki duwe kelembapan moderat, kain katun alus lan ukuran sing cocog. Lembut lan ora nesu, bisa uga digunakake kanggo kulit sing sensitif. Tisu penghapus dandanan alami duwe desain ukuran gedhe banget, lan siji sheet bisa nyopot dandanan kabeh rai, sing gampang lan cepet. Sugih karo vitamin, iku empuk lan resep kanggo kulit, lan ora nganggo kulit, malah maskara bisa dicopot kanthi gampang. Ngemot bahan-bahan jeruk nipis, andhuk reresik remover dandanan nambah cemlorot lan vitalitas ing kulit sawise ngilangi dandanan, lan kulit ora katon surem.

best makeup remover wipes for sensitive eyes

anti aging makeup remover wipes

Nyuwun pamit kanggo sing angel, ngilangi dandanan luwih gampang lan luwih gampang. Ngemot remover dandanan sing sugih sing ngilangi residu dandanan kanthi lembut tanpa narik kulit, dadi ora tetep kulit. Tisu banyu kanggo nyopot dandanan. 

* Bahan

Bahan katun murni berkualitas tinggi, struktur sing apik, fleksibel lan tahan luh, gampang digunakake lan ora gampang deformasi. Telung jinis kain sing ora ditenun kanthi tekstur sing beda bisa dipilih. Kain tanpa tenunan polos, kain tanpa tenunan timbul, kain non-tenunan mutiara.

Kain tenunan tanpa tenun polos: proses sederhana lan biaya murah.

Pola tanpa kain tenunan embossed: Kertas jaringan udan diwenehi pola sing apik, sing disenengi para wanita sing seneng barang sing apik.

Kain tanpa tenunan pola mutiara: Kain sing ora ditenun bakal duwe tonjolan grainy kaya mutiara. Bisa nambah gesekan sajrone digunakake lan nggawe efek reresik luwih apik.

anti aging makeup remover wipes water based makeup wipes

*Cegahan

Kanggo nggunakake njaba wae. Aja kontak karo mata. Yen ana reaksi sing ala, aja nganti nggunakake lan kontak dhokter. Aja nganti tekan bocah. Aja nyimpen sinar srengenge langsung utawa suhu dhuwur. Aja siram.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan