Warta

  • Benefits of using disinfectant wipes on fitness equipment to ensure the safety of visitor

    Keuntungan nggunakake tisu disinfektan ing peralatan fitness kanggo njaga keamanan pengunjung

    Yen sampeyan wis tau olahraga ing gym, sampeyan bakal ngerti pirang-pirang wong sing nggunakake mesin kasebut kanggo olahraga fitness. Nanging bayangake yen sampeyan nggunakake peralatan sing ora dimilis. Sampeyan saiki olahraga ing tempat berkembang biak kanggo bakteri lan bakteri, sing bisa nggawe sampeyan lara, lan ing kasus ekstrem, bisa ...
    Waca liyane
  • The development trend of wet wipes label

    Tren pangembangan label tisu basah

    Label kemasan tisu basah kudu memenuhi persyaratan khusus yaiku kenceng, mbukak lan nutup nganti pirang-pirang kali, sing nyedhiyakake akeh persyaratan khusus kanggo label penyegelan. Saiki, ana telung tren pangembangan label andhuk basah: Tren 1: Label panyegelan Penak ...
    Waca liyane
  • Plant mosquito repellent wipes, personal protection

    Tanduran obat penghapus nyamuk, perlindungan pribadi

    Dina iki aku arep menehi saran produk sing bisa nglindhungi sampeyan lan kulawarga saka cokotan lemut lan bisa nggunakake ati kanthi tentrem. Obat obat nyamuk portabel kanggo turu. Sawise musim panas diwiwiti, bakal ana nyamuk sing paling ngganggu ing wektu sing padha! Aku digigit ...
    Waca liyane
  • What is a qualified wet wipe

    Apa usap basah sing mumpuni

    Nilai PH: Sadurunge tuku tisu basah, kita kudu nyoba regane ph. Miturut peraturan nasional, nilai ph tisu basah kudu ana ing antarane 3,5 lan 8,5. Miturut asil tes, bisa ditetepake manawa nilai ph tisu basah wis mumpuni. Kepiye mbedakake kelembapan ing tisu teles? ...
    Waca liyane
  • Different age groups are suitable for different wet wipes

    Kelompok umur sing beda-beda cocog kanggo tisu udan sing beda

    Kelompok umur sing beda-beda cocog kanggo tisu basah sing beda-beda, lan bocah-bocah duwe resistensi sing ringkih, mula prekara sing bisa disentuh kudu aman lan sehat ing babagan bahan lan bahan, utamane sing kena kulit utawa cangkem. Uga ana macem-macem klasik ...
    Waca liyane
  • How to choose alcohol wipes

    Cara milih tisu alkohol

    Cara milih tisu alkohol? 1. Konsentrasi alkohol Sampeyan bisa ndeleng kemasan njaba lan instruksi kanggo pisanan nemtokake konsentrasi alkohol saka tisu. Saiki, 75% alkohol umume digunakake ing pasar, sing bisa ngasilake efek sterilisasi sing cukup apik. 2. Jinis-jinis a ...
    Waca liyane
  • Kain sing ora dirajut tanpa tenun

    Ing pemahaman umum, kain tradisional ditenun. Jeneng kain sing ora ditenun iki mbingungake, apa pancen tenunan kudu ditenun? Kain sing ora ditenun uga diarani kain sing ora ditenun, yaiku kain sing ora usah dirajut utawa ditenun. Iki ora digawe kanthi cara tradisional kanthi ...
    Waca liyane
  • Taun edan industri non-anyaman global

    Amarga kena pengaruh epidemi mahkota anyar ing taun 2020, umume industri ngalami periode outage, lan macem-macem kegiatan ekonomi sauntara mandheg. Ing kahanan kasebut, industri kain sing ora ditenun luwih rame tinimbang saiki. Minangka panjaluk produk kayata disinfektan ...
    Waca liyane
  • The materials have skyrocketed. Will diapers, sanitary napkins and wet wipes not increase price?

    Bahane mundhak. Apa popok, serbet sanitary lan tisu udan ora bakal nambah rega?

    Amarga macem-macem sebab, rantai industri kimia mundhak banget, lan rega puluhan bahan baku kimia wis melambung. Industri produk sanitasi isih nyebabake taun iki lan kena pengaruh langsung. Akeh pemasok bahan baku lan tambahan (kalebu polimer, spandeks, ...
    Waca liyane
  • Kertu rumah tangga lan produk saniter China ngimpor lan ngekspor ing taun 2020

    Impor kertas kluwarga Ing taun-taun pungkasan, volume impor pasar kertas rumah tangga China saiki wis terus mudhun. Ing taun 2020, volume impor kertas kluwarga saben taun bakal mung 27.700 ton, nyuda 12,67% saka 2019. Tuwuh terus, jinis produk saya akeh ...
    Waca liyane
  • How to choose baby wipes?

    Cara milih tisu bayi?

    Ing 4 langkah sederhana, ajari sampeyan milih cara sing aman! 1: Deleng bahan lan kemasane. Wong tuwa kudu tuku tisu basah bayi saka saluran biasa, lan kudu ditliti kanthi tliti nalika milih: Kanggo bahan produk, luwih becik milih produk sing label kanthi cetha ora kalebu ...
    Waca liyane
  • Don’t choose the wrong wipes that your baby uses every day!

    Aja milih tisu salah sing dienggo bayi saben dina!

    Sawise duwe bayi, tisu udan dadi sing paling penting kanggo kulawarga. Apamaneh nalika nggawa bayi sampeyan metu, luwih gampang digawa, sampeyan bisa ngusap kuldi nalika kotoran lan nguyuh, sampeyan bisa ngusap tangan bayi yen wis reged, lan bisa dibuwang nalika wis reged, elimina .. .
    Waca liyane