Tisu garing

  • Pearl pattern disposable face towel dry wipes

    Pola mutiara sing bisa dibuwang nganggo andhuk garing

    Katun mutiara sing luwih gedhe lan luwih kenthel. Kandel udakara 87%.
    Kulit sing kepenak lan penak, ora gampang tiba.
    Tekstur mutiara 3D, reresik sing luwih efektif.
    Penyerapan banyu sing apik, gampang disapu banyu sing akeh, panyerepan banyu bisa nganti 30ml.