Cara milih tisu bayi?

newimg

Ing 4 langkah sederhana, ajari sampeyan milih cara sing aman!

1: Deleng bahan lan kemasane.

newsing (1)

Wong tuwa kudu tuku tisu basah bayi saka saluran biasa, lan kudu mriksa kanthi tliti nalika milih:

Kanggo bahan produk, luwih becik milih produk sing diwenehi label kanthi cetha yen ora ngemot bahan-bahan sing ora aman kayata alkohol, rasa, lan agen neon.

Kanggo kemasan produk lan manual, pilih produk saka pabrikan reguler sing duwe alamat pabrik rinci, nomer telpon layanan, standar sanitasi, standar implementasi, lan lisensi sanitasi sing relevan saka departemen kesehatan.

2: Ambu ambune.

newsing (2)

Coba aja milih tisu bayi sing ngemot aroma kuat utawa aroma tajam kayata alkohol.

P: Takon babagan pengalaman lan bahan-bahan kasebut.

Ngusap udan sing apik ora bakal nyebabake iritasi kulit kayata abang, bengkak lan tingling. Sawise gejala kasebut muncul, dianjurake supaya ora enggal nggunakake.

Nalika tuku utawa ngganti merek tisu basah kanggo kaping pisanan, sampeyan bisa takon luwih lengkap babagan pengalaman nggunakake ibu-ibu ing sekitar sampeyan, lan uga takon karo asisten toko utawa staf layanan pelanggan.

3: Tutul bahan kasebut.

newsing (3)

Pilih tisu bayi kanthi bahan empuk lan ora gampang dikembangake, supaya pengalaman bayi dadi kepenak;

Sanalika, tisu udan kanthi bahan sing cukup sederhana kudu ora lengket lan ora lemu nalika diusap ing tangan sampeyan. Yen banyu sing diperes iku mendhung lan kenthel, bisa uga kakehan bahan tambahan sing ditambahake.

Kulit bayi luwih alus lan sensitif. Yen perlu, wong tuwa bisa tuku lan nyoba sadurunge njupuk keputusan.

Kabeh bahan ditandhani ing bungkus, tanpa bahan pengawet kimia, lan kabeh formula tanduran digunakake.

Sanajan ora ana sarat menehi label kabeh bahan ing kemasan tisu bayi ing China, ing Eropa, Taiwan, China lan papan liya, tisu basah kalebu manajemen produk perawatan kulit, lan wajib menehi label kabeh bahan.

Tisu basah Pei'ai mbutuhake standar sing dhuwur lan syarat sing ketat kanggo awake dhewe, menehi label kabeh bahan, ngormati hak konsumen kanggo ngerti, saengga saben ibu bisa milih lan nggunakake kanthi luwih gampang.


Wektu kiriman: Mar-25-2021