Saben dina cilik lan portabel nggunakake disinfeksi lan tisu antibakteri

Katrangan singkat:

 Tisu disinfeksi sacara efektif bisa mateni bakteri 99,9%. Ragi teh ijo alami nduwe pengaruh khusus kanggo wektu tundha tuwa. Ora nglarani tangan utawa kulit. Paket cilik, gampang digawa.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: 75% Ngilangke alkohol
Nomer Model: QMSJ-304
Bahan: ora dirajut
Bahan aktif: disinfektan, Nov-anyaman, Ro-banyu
Ina ora aktif: Banyu, Aloe Vera, Aroma jeruk
Ukuran: 14 * 18cm
Bobot (Gram / Meter persegi): 40gsm
Potongan saben kaleng: 750 cacah
Gunakake Khusus: Antibakteri, ngresiki disinfeksi lan ngresiki.
MOQ: 1000 kaleng
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 8 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Katrangan produk

Tisu antiseptik bisa ngresiki bakteri kanthi cepet lan cocog kanggo ngresiki kebersihan. Tisu antibakteri ora mung ditambah karo cairan disinfektan sing sacara efektif bisa mateni bakteri 99,9%, kalebu Escherichia coli, Salmonella, rotavirus lan 90% alergen. Lan uga wis nanem teh ijo alami. Nutrisi alami ing teh ijo duwe efek khusus kanggo anti-tuwa, anti kanker, anti kanker, sterilisasi, lan anti-inflamasi. Lan teh ijo mbantu wektu tundha tuwa. Dadi sampeyan ora usah kuwatir disinfektan bakal ngrusak kulit sampeyan. Iki minangka usap disinfeksi sing ora bakal ngrusak kulit. Ora ana polusi lan wangi tèh ijo cahya.

assured antibacterial moist wipes

* Migunakake

antibacterial wipes

Tisu disinfeksi bisa digunakake ing permukaan sing ora keropos, kalebu peralatan bayi, perabotan, kulkas, kran, wastafel, gagang lawang, pawon lan jedhing, reresik lantai, permukaan kontak bocah lan produk elektronik, saben dina bisa digunakake.
Dirancang kanthi teknologi kanthong sing disempurnakake, bisa ngunci kelembapan luwih akeh tinimbang sadurunge, dadi tisu bisa tetep lembab luwih suwe. Mung ana 10 tablet saben bungkus, sing bisa digawa lan dibawa metu kapan wae.

* PERUSAHAAN KAMI

Kita duwe pabrik dhewe ing Hangzhou, Zhejiang, China. Produk reresik sing luwih apik nyedhiyakake kulawarga kanthi sejarah perlindungan luwih saka 80 taun, sing bisa mbantu kulawarga nolak bakteri lan nglindhungi liwat kebiasaan kebersihan sing apik. Pabrik kita uga ndhukung layanan OEM & ODM. Antarane macem-macem perusahaan dagang, kita minangka pilihan sing paling apik lan mitra bisnis sing bisa dipercaya.

* Pitunjuk Dianggo

1. Tarik film protèktif lan ujarke tisu sing wis udan.

2. Mangga segel maneh sawise digunakake, lan simpen nganggo sisih tutup supaya ora garing.

3. Ngilangke lumahing supaya wis resik, banjur buwang lap menyang tong sampah.
Kemasan sing bisa dibaleni maneh - Priksa manawa bungkus kasebut bisa diisi maneh ing antarane panggunaan kanggo nyegah tisu permukaan ora garing.
Tisu basah ora instan, aja langsung dibuwang menyang jamban.

* Informasi liyane

Aja nganti tekan bocah. Yen ditelan kanthi ora sengaja: Yen krasa ora sehat, konsultasi karo pusat racun utawa dhokter.
Yen ana rasa ora nyaman sajrone digunakake, monggo mungkasi nggunakake lan golek saran medis kanthi cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan