Pabrik grosir rasa lemon disinfeksi perawatan pribadi wipes udan antibakteri

Katrangan singkat:

Tisu antibakteri kanthi efektif bisa mateni bakteri 99,9% lan nglindhungi keamanan lan kesehatan urip. Reresik tangan kanthi cepet lan gampang. Bebas saka bahan kimia sing atos.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: tisu pembersih antibakteri
Nomer Model: QMSJ-327
Bahan: Kain spunlace berkualitas tinggi
Bahan aktif: Benzalkonium klorida, anyaman Nov, Ro-banyu
Ina ora aktif: Aqua, Ethanol, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Parfum.
Ukuran: 14 * 18cm
Bobot (Gram / Meter persegi): 40gsm
Potongan saben kaleng: 200 cacah
Gunakake Khusus: Antibakteri, disinfeksi lan reresik
MOQ: 1000 kaleng
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 24 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

 

* Katrangan produk

Amarga masarakat ing saindenging jagad dadi luwih ngerti babagan urip sehat lan tumindake kesehatan, BEETER HARIAN PRODUK CO., LTD terus-terusan ngluncurake tisu alkohol lan disinfeksi lan tisu antibakteri, ngarep-arep bisa mbantu wong akeh supaya luwih aman, Sehat lan trep. Mula, kita gelem menehi diskon paling becik sabisa ngontrol biaya. Muga-muga luwih akeh wong sing bakal ngerti produk kasebut.

Tisu antibakteri bisa digunakake kanggo ngresiki lan ngresiki tangan lan awak, uga bisa ngrusak lan ngresiki lumahing obyek. Larutan obat kanggo ngilangi kontainer antibakteri entheng lan kerusakan minimal ing kulit. Nanging yen sampeyan nemu alergi utawa rasa ora nyaman kulit nalika nggunakake, aja mandheg nggunakake lan njaluk saran medis.

wipes antibacterial

large antibacterial wipes

Minangka pabrik tisu basah, kita yakin bakal menehi pelanggan produk paling apik lan layanan paling apik. Kita seneng banget ngatur produk sing unik kanggo merek sampeyan. Kita duwe formula lengkap. Yen sampeyan duwe syarat khusus kanggo ngrasakake tisu basah, kita uga bisa ngatur formula miturut kabutuhan sampeyan. Kita uga duwe tim desain sing bisa menehi pitulung babagan desain kemasan. Sampeyan bisa ngganti bungkus tas utawa bisa kemasan.

Jaringan udan antibakteri iki padha karo jinis tisu sing lagi digawe sadurunge. Ukuran tisu cukup kanggo dienggo saben dinane. Ana 200 tisu udan saben kaleng, cukup kanggo kulawarga digunakake sajrone wektu sajrone periode validitas. Uga menehi saran supaya perawatan digunakake ing omah, nanging uga ing kantor lan papan liyane.

* Pitunjuk

organic antibacterial wipes

* Migunakake

Kanggo ngresiki tangan kanggo nyuda bakteri ing kulit.
Dianjurake kanggo digunakake maneh.
Aja meksa driji mbukak.

* Panyimpenan

Wadhah supaya wadhah ditutup kanthi raket ing papan sing asri, adhem lan ventilasi kanthi apik. Suhu panyimpenan sing disaranake: O'C nganti 40C.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan