70% Alkohol Instan Antibakteri Instan Alkohol kanthi gantungan kunci bisa disesuaikan

Katrangan singkat:

Pembersih tangan instan minangka sanitizer tangan sing bisa disterilake kanthi efektif. 80ml (2.7FL.OZ.). Iki cairan gel sing bakal cepet dadi banyu nalika dicelupake ing telapak tangan sampeyan. mateni kuman ing 15 detik. wisuh gratis, garing cepet, resik, dirawat.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: 70% Pembersih Tangan Antibakteri Instan Alkohol Alkohol
Nomer Model: BTX-002
Bahan aktif: Etil Alkohol 70% (v / v)
Ina ora aktif: Aminomethyl propanol., Carbomer, Glycerin, Propylene glycol, Banyu.
Kapasitas: 2,7 OZ / 1,0 OZ
Gunakake Khusus: Antibakteri, disinfeksi lan reresik
MOQ: 10000 komplong
Sertifikasi: SGS, FDA, Tekan
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 48 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Katrangan produk

1. Bisa mateni bakteri sajrone 15 detik. Sanitizer tangan iki ngemot alkohol 70% lan efektif banget kanggo sterilisasi. Yen sampeyan butuh kustomisasi, pabrik kami uga bisa ngatur sanitizer tangan kanthi spesifikasi sing beda kanggo sampeyan. Contone, isopropanol, benzalkonium klorida, utawa alkohol kanthi macem-macem isi.

2.Cuci gratis. Sanitizer tangan sing disinfeksi yaiku pembersih tangan sing ora dicuci nganggo banyu. Ing sanitizer tangan lawas, sampeyan kudu ngumbah karo banyu sing resik sawise digunakake. Yen ora, ora bakal ana bakteri ing tangan sampeyan, nanging tangan sampeyan uga bakal lengket banget. Pembersih tangan iki bisa nggawe sampeyan ngresiki tangan kanthi luwih cepet, lan sampeyan bisa nggunakake kanggo ngresiki tangan sampeyan ing endi wae sing ora ana sink.

3. Garing garing Sawise ngusap tangan, sanitizer tangan bakal cepet garing. Sampeyan bisa langsung kerja.

4. Desain botol pembersih tangan pancen gampang dienggo pangguna. Awak cilik. Gampang kanggo meres awak botol. Utamane botol kasebut duwe gantungan kunci. Sampeyan bisa kanthi gampang nyelehake ing kanthong, tas ransel, tas, gesper ing tali, lsp. Kajaba iku, babagan kemasan, kita uga nggawe kothak tampilan kanggo nggampangake tampilan ing meja. Produk kasebut bisa digunakake ing pirang-pirang acara, kantor, omah, sekolah, hotel, lsp.

5. Kita duwe macem-macem volume sanitizer tangan sing bisa dipilih. Kita ndhukung OEM lan ODM.

small hand sanitizer,

* Pitunjuk

Selehake produk sing cukup ing tangan kanggo nutupi kabeh permukaan. Gosok tangan nganti garing. Ngawasi bocah ing umur 6 taun nalika nggunakake produk iki supaya ora ngulu.

* Awas

Kanggo nggunakake njaba wae. Flammable Supaya ora ana geni utawa kobongan

hand sanitizer custom label

* Nalika nggunakake produk iki

Aja mripat, yen kontak karo mripat, disiram kanthi banyu.

Aja nyedhot utawa ngombe.

Aja kena kontak karo kulit sing rusak.

Mungkasi panggunaan lan takon dhokter yen iritasi utawa redness develops scondition isih luwih saka 72 jam.

* Informasi liyane

Aja nyimpen ing ndhuwur 105 F.

Bisa uga ganti warna kain.

Mbebayani kanggo ngrampungake kayu lan plastik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan