Pabrik kualitas tinggi 80 ngetung tisu antibakteri ngresiki lumahing serbaguna

Katrangan singkat:

Dhukungan kemasan khusus, spesifikasi khusus, formula khusus, tisu desinfeksi alkohol. Grosir kanthi rega murah. Kain non-tenunan bermutu.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Parameter produk

Jeneng Produk: 75% Ngilangke alkohol
Nomer Model: QMSJ-335
Bahan: ora dirajut
Bahan aktif: Alkohol 75%, anyaman Nov, Ro-water
Ina ora aktif: Banyu, Aloe Vera, Aroma jeruk
Ukuran: 13 * 17cm
Bobot (Gram / Meter persegi): 40gsm
Potongan saben kaleng: 100 cacah
Gunakake Khusus: Antibakteri, ngresiki disinfeksi lan ngresiki.
MOQ: 1000 kaleng
Sertifikasi: CE, FDA, EPA, MSDS
Beting: 2 taun
Rincian pengepakan 12 komplong / karton
Conto: Gratis
OEM & ODM: Nampa
Jangka wektu pambayaran: L / CD / AD / PT / TWestern Union
Pelabuhan: Shanghai, Ningbo

* Katrangan produk

Tisu disinfeksi alkohol sing diombe ora nyenengake digunakake nalika ora gampang diresiki nganggo banyu nalika arep metu, lan bisa dibuwang. Komponen cair saka tisu udan biasa umume disaring utawa diresiki, disinfektan, lan wewangian, sing bisa digunakake kanggo ngresiki kulit. Tisu disinfektan alkohol uga duwe peran tartamtu ing sterilisasi lan disinfeksi nalika ngresiki kulit. Uga bisa disterilake lan nyandhet bakteri nalika diresiki, sing duweni efek reresik sing luwih apik lan gampang ditindakake. Lap ing sisih tengen yaiku usap alkohol sing ngemot alkohol 75% lan bisa disterilake kanthi efektif.

Pungkasane, kita entuk tisu alkohol iki sawise nyoba R&D lan tes. Konsentrasi alkohol sing luwih dhuwur pancen bakal muter peran sterilisasi. Lan tisu alkohol iki nduweni isi alkohol sing akeh.

Desain sing sederhana lan apik nggawe dheweke luwih populer. Tutup sing ditutup kanthi efektif bisa ngontrol volatilisasi alkohol.

 

Alcohol wet wipes

* Migunakake

disinfection wipes

Biyen, tisu sing wis udan bisa uga ora gampang dibuwang nalika digunakake. Ngilangke udan iki wis diapikake ing babagan iki. Kita wis ningkatake kerapatan mesin supaya sampeyan gampang ngilangi tisu.
Lan usap iki luwih kenthel tinimbang tisu sing paling akeh ing pasar. Kain alus sing dudu tenunan iki grapyak banget kanggo kulit.

75% tisu alkohol. Disinfeksi efisien. Bisa mateni bakteri 99,9%. Sawise tes dermatologi, kulit ora mbebayani lan bisa digunakake bola-bali. Aja mangan, ngulu. Ora sulih karo pasokan medis.

* PERUSAHAAN KAMI

Kita duwe pengalaman suwene pirang-pirang taun ing produksi lan penjualan industri tisu basah.

Kita duwe basis data produk sing gedhe, alur kerja sing dioptimalake lan sistem kontrol kualitas sing ketat.

Kita duwe macem-macem jinis tisu udan, kayata tisu disinfeksi sing ora teratur, tisu penghapus dandanan, tisu bayi, tisu hewan peliharaan, tisu mobil, tisu dapur, tisu badan, tisu kering, lsp.

Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus kanggo sampeyan. Kita bakal dadi OEM lan ODM sing ideal. Output total kita ngluwihi 80.000.000 lembar.

Kita duwe lisensi impor lan ekspor. Dijamin hak ngekspor produk. Produk kita wis liwati registrasi CE, FDA, MSDS lan sertifikasi liyane. Yen sampeyan duwe syarat sertifikasi liyane, kita luwih seneng negosiasi karo sampeyan kanggo ngrampungake.

* Pitunjuk Dianggo

Paket mbukak Tarik ngilangke. Tutup paket kanggo njaga kelembapan
udan tangan sak tenane nganggo produk
Ngidini garing tanpa dibilas

* Informasi liyane

nyimpen antarane 15-30C (59-86F)
Aja beku lan panas sing gedhe banget ing ndhuwur 40C (104F)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan